Skip to content

Lääketiede

Lääketieteen varjovalmennuskurssi alkaa 18.2. alkuinfolla ja päättyy 21.5. Opetusta on viikoilla 8-10 sekä 12-21. Kurssi sisältää noin 120 tuntia teoriaopetusta sekä harjoitustehtävien tekemistä pienryhmissä 4-6 tuntia viikossa. Lisäksi kurssilaisilta edellytetään omatoimista opiskelua. Teoriaopetus järjestetään Nuorisoasiainkeskuksen ja Uuden ylioppilastalon tiloissa, pienryhmäharjoitukset Etelä-Suomen Vasemmistonuorten toimistolla.

Kurssilla käydään läpi ja syvennetään lukion fysiikan, kemian ja biologian oppimäärää, sekä sovelletaan näitä taitoja pääsykoetehtäviin valmentavin harjoituksin. Lisäksi kurssin alussa käydään läpi tarvittavia matemaattisia taitoja ja opiskelutekniikkaa. Kurssin loppupuolella järjestetään simuloitu harjoituspääsykoe.

Kurssille otetaan tilarajoitusten vuoksi enintään 30 osallistujaa. Osallistujat valitaan kaikista ilmoittautuneista arpomalla. Valituille ilmoitetaan kurssille pääsystä maanantaina 10.2. Kurssipaikka on otettava vastaan sunnuntaihin 16.2. mennessä, muutoin paikkaa voidaan tarjota seuraavina jonossa oleville. Ennakkotehtäviä kurssille pääsemiseksi ei vaadita. Jos ilmoittautuneita tulee yli kurssin maksimikoon, pyritään ylijääneille järjestämään mahdollisuus etäosallistumiseen.

Jos asut toisella paikkakunnalla, ja olet kiinnostunut etäosallistumisesta kurssille, ota yhteyttä sähköpostitse lauri.pasanen@helsinki.fi. Kirjoita viestin otsikoksi “Etäosallistuminen lääketieteen varjovalmennuskurssille”, ja mainitse viestissä asuinpaikkakuntasi.