Skip to content

Opettajaksi?

Varjovalmennus ottaa aina tiimiinsä innokkaita vapaaehtoisia – tule mukaan toimintaan!

Varjovalmennuksen vapaaehtoisena teet arvokasta työtä koulutuksen eriarvoistumiskehityksen estämisessä, saat kokemusta opettamisesta & kurssin järjestämisestä sekä etukäteiskurkistuksen siihen, millaisia fukseja yliopistolla saattaa seuraavana syksynä olla!

Jos olet kiinnostunut opettamaan kurssilla tai olemaan muulla tavoin mukana Varjovalmennuksen toiminnassa, ilmoita kiinnostuksestasi nettilomakkeemme kautta.

 ”Kuulin Varjovalmennuksesta ja olin tosi tyytyväinen että tällaista toimintaa on. Vaikka taidealoilla koulutuksen periytyvyys ei ole niin räikeää kuin jollain muilla aloilla, halusin opettaa tällä kurssilla, koska minulla oli siihen mahdollisuus. Varjovalmennus on loistava idea ja tosi tärkeä juttu.

Kaupallisten toimijoiden kurssit ovat kalliita. Sisään voi päästä ilmankin valmennuskurssia, koska taideaineissa osaaminen kertyy vuosien mittaan. Tällä kurssilla keskitytään kuitenkin siihen, että opitaan ymmärtämään, mitä ennakko- ja pääsykoetehtävänannoissa haetaan ja miten tehtävät tehdään juuri tehtävänannon mukaan. Tämä ei aina ole itsestäänselvää, vaikka olisi kuinka taitava kuvantekijä

Opettaminen ja ihmisten kanssa tekeminen on aina kivaa ja antoisaa. Lisäksi kurssilla on ollut todella kivoja tyyppejä!”

– Taideaineiden kurssin (2015) opettaja, TaM Anni Toivonen
_MG_3638