Skip to content

Kauppatieteiden minikurssin materiaali 2016

Itseopiskelumateriaali

Yrityksen taloushallinto tänään (2014):   tiivistelmä   tehtävät   tehtävien vastaukset

Akatemiasta markkinapaikalle, 4. painos (2014):   tehtävät   tehtävien vastaukset

Matematiikasta ei ole Varjovalmennuksen materiaalia tarjolla. Suosittelemme lukion lyhyen matematiikan kirjaa Summa 7, jota käytetään myös luennoillamme.

Taloustieteestä ei ole Varjovalmennuksen materiaalia tarjolla. Kirjan lukijoille suositellaan harjoitustehtävien tekemistä kirjan omalta nettisivulta: www.taloustiede.fi. Valitettavasti näihin ei ole tarjolla vastauksia (ainakaan vielä—yritetään ehtiä kevään aikana).

Luennoilla käytettävät tehtävämonisteet

Taloustieteen tehtävät ja vastaukset. Printtaa tehtävämoniste ja ota se mukaan luennoille. Vastausmonistetta ei tarvitse printata.

Laskiksen tehtävät ja vastaukset. Printtaa tehtävämoniste ja ota se mukaan luennoille. Vastausmonistetta ei tarvitse printata.

Muuta

Jos ja kun taloustieteen kirja tuntuu vaikealta (mitä se onkin), voit kokeilla, saisitko jotain apua viime vuoden kirjatiivistelmästä. Löydät sen vanhojen matskujen sivulta. Mutta huom, jos tämä alkaa tuntua ajanhukalta, niin lopeta.

Taloustieteen, laskiksen ja talousmatematiikan opiskelu edellyttää matematiikan perustaitojen hallintaa. Sitä voi treenata yläasteen ja lukion 1. luokan matematiikankirjojen avulla. Niitä saa esim. kirjastosta. Myös netistä löytyy esim. tämä sivusto, jossa voi harjoitella perusmatikkaa.

Kannattaa tsekata myös tämä: www.paasykoe.fi

Ja tämä: http://www.ekonomivalmennus.com/opiskelijapalaute/harjoituskoe