Lääketiede (fysiikka ja kemia)

Kevään 2022 lääketieteen kurssi on päättynyt. Itseopiskelumateriaalit sen sijaan ovat yhä käytettävissä! Vuoden 2023 mahdollisesta kurssista tulee tietoa lähempänä.

Oheisesta linkistä löydät Varjovalmennuksen lääketieteellisen valintakokeen fysiikan ja kemian sisältöjen itseopiskelumateriaalit, jotka perustuvat keväällä 2022 etänä järjestettyyn kurssiin. Koska kurssi toteutettiin etänä, kurssista jäi käteen paljon hyödyllisiä materiaaleja, jotka on koottu tähän kansioon. Kurssi kattoi Fysiikan ja kemian sisältöjä, erityisesti perustuen vaikeimpiin aiempiin valintakoetehtäviin. Kurssin tarkoituksena ei siis ollut käydä lukion fysiikan ja kemian oppimääriä kädestä pitäen, vaan oletuksena oli, että opiskelijalla on hyvät pohjatiedot. Biologian sisällöt käytiin läpi Varjovalmennuksen biologian ja ympäristötieteiden kurssilla, sillä se perustui biologian oppimäärään.

Osasta luennoista tallennetta ei ole opettajan toivomuksesta tai teknisen vian vuoksi. Toivottavasti kuitenkin teemoittain järjestetyistä luennoista, laskujen läpikäymisestä ja harjoituskokeista on iloa hakiessasi lääkikseen! Arkistoa ylläpitämässä ei ole aktiivisesti fysiikan ja kemian osaajia, mutta jos huomaat korjattavaa, voit laittaa viestiä Varjovalmennuksen puheenjohtajalle Maijalle osoitteeseen maija.r.harju (at) helsinki.fi.

2 comments / Add your comment below

  1. Hei!
    Olen hakemassa 2023 lääketieteelliseen ja ilokseni löysin varjovalmennuksen sivut. Fysiikan, kemian ja biologian opiskeluun tarvitsisin apua ja jos mahdollista niin myös matematiikkaan. En ole aikaisemmin hakenut yliopistoon ja taloudellisen tilanteeni tähden en pysty osallistumaan maksullisille valmennuskursseille. Miten teidän kursseille voi osallistua ja milloin seuraavat kurssit käynnistyvät?

    Ystävällisin terveisin
    Samu Valli

    1. Moi! Vuoden 2023 kokeisiin tähtäävien kurssien aikatauluista ja järjestämisestä tulee tietoa vasta lähempänä kevättä 2023, emme osaa vielä sanoa tarkemmin kurssien käynnistymisaikatauluista 🙂 kannattaa seurata meitä esimerkiksi somessa niin saa heti tiedon kun uusien kurssien ilmoittautuminen aukeaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *