Skip to content

Politiikan ja viestinnän ohjelma

Politiikan ja viestinnän kurssi valmentaa Helsingin yliopiston Valtiotieteellisen tiedekunnan politiikan ja viestinnän kandiohjelman valintakokeeseen.

Kurssi-info: Infokirje kurssin suorittamiseen, Polvi 2020

Kurssin Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/1323108191205808/

Kurssin opetusmateriaalia, syventävää tietoa, tehtäviä arvosteluperusteineen ja simulaatiopääsykoe arvosteluperusteineen kootaan kurssin Drive-kansioon kurssin edetessä. Drivessa on mahdollisuus myös erillisessä docsissa kysyä ja vastata anonyymisti esim. pääsykoemateriaalista, lisäksi tarkoituksena on koota pääsykoekirjasta kurssin edetessä päivittyvä käsitepankki, joka helpottaa keskeisten käsitteiden löytämistä. Toivomme kurssilaisilta aktiivisuutta, yhteinen oppimisprosessi ja osallistuminen tukevat kaikkien oppimista!

Linkki kansioon​: https://drive.google.com/drive/folders/1hK9glUsJLKgUeASZH3_feF3q2hOnQKp1?usp=sharing

Lisäksi kurssin yhteyteen on perustettu Facebook-ryhmä ​Vava Polvi 2020​ (jos kiinnostusta löytyy, myös Whatsapp-ryhmä viestintäkanavana voi tulla kysymykseen). Jos syystä tai toisesta haluaisit mieluiten seurata kurssia sähköpostin välityksellä, olethan yhteydessä kurssivastaavaan (yhteystiedot alla). Kurssilla on myös oma instagram, ​@vavapolvi​.

Lisätietoja:
Maija Harju
Politiikan ja viestinnän kurssivastaava
maija.r.harju (at) helsinki.fi

Jos mitään kysyttävää ilmenee kurssin järjestämiseen, aikatauluun, etäopiskeluun tai muissa vastaavissa asioissa ilmenee ennen kurssia tai sen aikana, ethän epäröi ottaa yhteyttä!