Skip to content

Politiikan ja viestinnän ohjelma

Politiikan ja viestinnän ohjelma

Politiikan ja viestinnän kurssi valmentaa Helsingin yliopiston Valtiotieteellisen tiedekunnan politiikan ja viestinnän kandiohjelman valintakokeeseen, kurssi toteutetaan myös tänä vuonna etänä. Osallistuaksesi kurssille sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Sen sijaan  liity kurssin Facebook-ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/180404580217585

Luethan myös kurssin päivittyvän infokirjeen, jonne koottu kaikki kurssin suorittamiseen tarvittava ennakkotieto:

Kurssi-info: https://docs.google.com/document/d/1SBlLBYvWwrv0mpSV2MuxtvYlgglRyGANFGmYh2ROkrs/edit?usp=sharing

Muun muassa kurssin opetusmateriaalia, syventävää tietoa, tehtäviä arvosteluperusteineen ja simulaatiopääsykoe arvosteluperusteineen kootaan kurssin Drive-kansioon kurssin edetessä. Drivessa on mahdollisuus myös erillisessä docsissa kysyä ja vastata anonyymisti esim. pääsykoemateriaalista, lisäksi tarkoituksena on koota pääsykoekirjasta kurssin edetessä päivittyvä käsitepankki, joka helpottaa keskeisten käsitteiden löytämistä. Myös kurssin aikataulu löytyy Drivestä.  Kaikki tarkempi kurssin suorittamiseen liittyvä info ennen kurssin alkamista löytyy jatkossa päivittyvästä infokirjeestä, ja tärkeät linkit ja tieto kurssin kuluessa kootaan kurssin Facebook-ryhmään. Jo ennen kurssin alkua ryhmään postataan esim. ennakkotehtävä ja hyödyllistä luettavaa, liitythän siihen hyvissä ajoin!

Linkki kurssin Drive-kansioon:

https://drive.google.com/drive/folders/1XFwyT3U8UVgGt77hVWzNkNv867F1Cr0V?usp=sharing

Linkki alustavaan aikatauluun (löytyy jatkossa myös Drivestä)

https://docs.google.com/document/d/1Y8EGm4v7V-5qWpWFf0K9gFbc9EuEhxYO8r2GGVVR5Bo/edit?usp=sharing

Kurssilla on myös oma instagram, ​@vavapolvi​.

Lisätietoja:

Maija Harju
Politiikan ja viestinnän kurssivastaava
harmaija (at) gmail.com
@vavapolvi-instagram-tilin dm.

Jos mitään kysyttävää ilmenee kurssin järjestämiseen, aikatauluun, etäopiskeluun tai muissa vastaavissa asioissa ilmenee ennen kurssia tai sen aikana, ethän epäröi ottaa yhteyttä. Voimia pääsykoekevääseen, tehdään yhdessä tänäkin vuonna mahdollisimman hyvä ja hyödyllinen kurssi! Nähdään toukokuun puolivälissä!