Skip to content

Psykologia ja logopedia

Varjovalmennus järjestää maksuttoman valmennuskurssin psykologian ja logopedian yhteiseen valintakokeeseen. Kurssi pidetään keväällä 2021 etänä.

Kurssi koostuu videoluennoista Zoomissa ja Drive-kansioon ladattavista harjoitusmateriaaleista.
Zoom-luennot ovat tarkoitettu kurssille ilmoittautuneille. Ennen valintaperusteiden julkaisua luennoilla käsitellään teemoja, joiden arvioimme olevan kokeen kannalta hyödyllisiä 16.3. tarkentuneiden pääsykoetietojen perusteella. Valintaperusteiden ilmestymisen jälkeen (28.4) luennoilla keskitytään pääsykoemateriaalin asioihin.

Drive-kansioon tallennetaan pääsykokeen kannalta hyödyllistä materiaalia pitkin kurssia, kuten harjoitustehtäviä ja luentodioja. Drive-kansio on kaikille avoin ja pääset sinne tästä:
https://drive.google.com/drive/folders/1wG9mfCk-aCrQmWGKpKB4Nc4wDU3oIImo?fbclid=IwAR3B3oRTlkqx7b-09_omBUDchNGKvbM6Q-D3xDvGAEAo_VWWibvmIiQkhr0


Kurssille ilmoittautuminen on päättynyt. Kurssimateriaalit tulevat kaikkien avoimesti katseltaviksi Drive-kansioon.

Ilmoittautuessasi saat sähköpostitse linkit pitämillemme luennoille, ohjeet Zoomin käyttöön ja kurssin edetessä aina tarkempia tietoja aikataulusta ja kurssin sisällöstä. Jos haluat ilmoittautua mukaan kesken kurssin, laita sähköpostia kurssivastaava Saralle (yhteystiedot alla).

Kurssin aikataulut tarkentuvat myöhemmin. Kurssi alkaa aloitusluennolla Zoomissa. Aloitusluennon on tarkoitus olla mukava tutustumiskerta, jossa esittelemme itsemme ja kuulemme myös mielellämme teistä ja toiveistanne kurssille. Annamme myös vinkkejä itsenäiseen opiskeluun ja lukusuunnitelman tekoon. Aloituskerran jälkeen menemme suoraan asiaan, ja aikataulu tästä tarkentuu myöhemmin. Luennot sijoittuvat pääosin kuitenkin arki-iltoihin.

Kurssia opettaa tiivis joukko psykologian ja logopedian opiskelijoita, jotka haluavat tehdä parhaansa teidän keväänne helpottumisen ja kokeessa onnistumisen puolesta. Tervetuloa mukaan, Zoomissa nähdään!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja:
Sara Göransson
Psykologian ja logopedian kurssivastaava 2021
sara.goransson at helsinki.fi