Sosiaalitieteet

*Tämä sivu on vuodelta 2020. Emme enää pidä sosiaalitieteiden valmennuskursseja, sillä uudistuneen opiskelijavalinnan myötä niitä eivät pidä myöskään kaupalliset valmennustoimijat. Voitto!*

Sosiaalitieteiden kurssi valmentaa Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan sosiaalitieteiden kandiohjelman valintakoetta ja sitä edeltävää MOOC-kurssia varten.

Sosiaalitieteiden valmennuskurssi järjestetään tänä vuonna muiden kurssien tavoin etäopetuksena koronatilanteen takia.

Opetuksen ja mahdollisten etätuntien lopullinen muoto on vielä suunnittelussa, mutta aikaisempien vuosien tapaan pyrimme järjestämään kurssin mahdollisimman kattavasti.

Valintakokeita edeltävän MOOC-kurssin ensimmäiseen vaiheeseen (päättyy 5.4.) pyritään tuottamaan jonkinlaista tukea, mutta tuen laajuudesta emme osaa vielä sanoa varmasti.

Kakkosvaiheen materiaali julkaistaan Digicampus-alustalla 6.4. alkaen neljänä peräkkäisenä maanantaina ja kurssin opetus tulee painottumaan tähän vaiheeseen.

Koska kurssitoteutus on täysin uudenlainen, emme voi tietää mitä tuleman pitää, mutta pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla olemaan hakijoiden tukena tulevien viikkojen aikana. Lähtökohtaisesti materiaalien tukipaketit pyritään julkaisemaan mahdollisimman nopeasti julkaisun jälkeen.

Kurssin Facebook-ryhmä toimii kurssin ensisijaisena viestintäkanavana. Ryhmään lisätään jatkossa myös linkit oppimateriaaleihin ja Whatsapp-ryhmään, jossa on mahdollista keskustella muiden hakijoiden ja valmentajien kanssa kurssista ja siihen liittyvistä asioista.

Liity kurssin Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/544830139488161/

Ks. myös edellisen vuoden kansio: Sosiaalitieteet 2019

Lisätietoja:

Arttu Manninen
Sosiaalitieteiden kurssivastaava
arttu.v.manninen ( at ) helsinki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.