AKKvalmennus järjestää maksutonta pääsykoevalmennusta VAKAVA-kokeeseen

Varjovalmennus ei ole ainoa toimija, joka järjestää maksuttomia valmennuskursseja yliopistoon. VAKAVA-kokeen kurssi ei kuulu Varjovalmennuksen kurssivalikoimaan, mutta onneksi ihana AKKvalmennus järjestää valmennuskurssia VAKAVA-kokeella korkeakouluihin hakeville!

VAKAVA eli valtakunnallinen kasvatusalan valintayhteistyöverkosto on pääsykoe, jolla haetaan opiskelemaan yliopistollisiin kasvatusalan ohjelmiin. AKKvalmennuksen missio on antaa maksutonta pääsykoevalmennusta kaikille sitä tarvitseville asuinpaikasta riippumatta. AKKvalmennus on ilmainen ja avoin kaikille. Kaikki AKKvalmennuksen kurssin materiaalit löytyvät verkosta ja niitä voi tehdä itselleen sopivalla aikataululla. AKKvalmennus tarjoaa monipuolisesti oppimismateriaaleja, harjoitustehtäviä ja -kokeita, strategiavalmennusta sekä motivaatio- ja opiskeluvinkkejä. 

AKKvalmennuksen kurssista löydät lisää tietoa täältä, AKKvalmennuksen nettisivuilta. AKKvalmennus järjestää kurssin Aikuiskasvatuksen killan nimissä ja sen järjestäjät ovat kasvatustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *