Etäluento oppimistekniikoista lauantaina 2.4.2022

VAVAN LUENTO TEHOKKAASTA OPPIMISESTA TULEE! 🎓

Luentotallenne Youtubessa:

Valintakokeet lähestyvät, kalenterin sivut kääntyilevät, kello tikittää, hikeä pukkaa, hetki lyö ja tekee mieli käyttää kallisarvoinen aika mahdollisimman tehokkaasti. Oppimisen optimoimisessa olisi sekin hyvä puoli, että tehokkaampi pänttääminen mahdollistaa levon ja palautumisen paremmin kuin jatkuva oppimisen epämääräinen perusasetus, jota lähinnä huonosti nukutut yöt fragmentoivat. Valintakokeeseen valmistautumisen ei tarvitse näyttää tältä!

Tee itsellesi palvelus ja ihan ensimmäiseksi opi oppimaan. Osallistu Varjovalmennuksen avoimelle ja kaikki tarjoamamme kurssit mukaan kutsuvalle oppimistekniikkaluennolle lauantaina 2.4. kello 13! Se perustuu vatsanpohjatuntemusten ja muiden parasympaattisen hermoston säätelemien vasteiden sijaan TUTKITTUUN TIETOON.

Tiedätkö, mikä seuraavista on tutkimusten mukaan tehokkain opiskelumenetelmä: a) osaamisen testaaminen b) alleviivaus c) opitun lukeminen uudelleen? Meidän luennon jälkeen tiedät. Sitten voit soveltaa tietopohjaista päätöksentekoa tähän valintakoekevääseen, jotta vuoden päästä olisit toisen valintakoekevään sijaan unelmiesi alalla laskeutumassa ensimmäisen opiskelijavapun viettoon.

Lataa itsellesi luennon diat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *